دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سازمان ملل:سرکرده گروه تروریستی القاعده زنده است

یک گزارش از سازمان ملل متحد نشان می‌دهد «ایمن الظواهری»، سرکرده گروه تروریستی القاعده که از مدت‌ها پیش تصور می‌شد بیمار یا مرده است در قید حیات است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر در گزارش اطلاعاتی سازمان ملل تصریح شده ایمن الظواهری آزادانه در حال برقراری ارتباطات است. اعضای سازمان ملل تصریح کرده‌اند که آزادی سرکرده القاعده در برقراری ارتباط با تصرف افغانستان توسط طالبان و به قدرت رسیدن متحدان کلیدی این گروه در دولت طالبان همزمان بوده است.

در این گزارش تصریح شده که القاعده فعلاً یک تهدید فوری بین‌المللی به حساب نمی‌آید زیرا فاقد توانمندی عملیاتی است و فعلاً قصد ندارد باعث ایجاد مشکلات بین‌المللی برای طالبان شود.

از جمله دیگر مواردی که در این گزارش به آن اشاره شده افزایش اهمیت شاخه القاعده در آفریقا است. در این گزارش آمده است: «رهبری جهانی القاعده، القاعده در شبه جزیره عربی را زیرمجموعه وابستگان آفریقایی این گروه کرده است.»

در این گزارش همچنین تصریح شده که گروه تروریستی داعش در حال حاضر تهدید فوری‌تری علیه جامعه بین‌المللی به شمار می‌رود، در حالی که برخی دیگر معتقدند که القاعده خطرناک‌تر است.

اعضای سازمان ملل خاطرنشان کرده‌اند تهدید ناشی از داعش و القاعده در مناطق دور از درگیری پایین است اما این تهدید در عمق درگیری‌ها یا مناطق مجاور آن بالاتر است.»

شورای امنیت سازمان ملل ماه پیش هم در قطعنامه‌ای گزارش داده بود که ایمن الظواهری بیعت خود را با هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان تجدید کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار